Over ons

Tamara & Tom groeiden beiden op in Maldegem met muziek in hun bloed.

Na een carrière als muzikant-toetsenist met zijn dansorkest besloot Tom om voor het solo-werk te gaan met talrijke LP's en een verzamel-cd als resultaat.

Tamara deed ervaring op als lead-zangeres in een rock-coverband en nam af en toe backings voor haar rekening.

Tijdens één van hun solo-optredens stonden ze 'toevallig' samen op de planken in de feestzaal van Tamara haar ouders, hieruit vloeide alvast hun eerste muzikaal duet.

Sinds 2013 brengen zij samen leuke en zuiders aanstekelijke duetten, met hun eerste muzikale kindje "Ciao Ciao", (geschreven door Sabien Tiels)

kort erna volgde Dr. Amore beide singles werden vlot opgenomen bij talrijke radio en TV-stations, waaronder Ment maar ook TV-programma's in Nederland.

Met de samenwerking van de Duitse producer Walter Strom kwam "Per Sempre" op de markt.

Onder het HKM label komt de eerste full cd van Tamara & Tom op de markt getiteld "PASSIONEEL" met een variëteit aan leuke nummers, (zoals Felicita, Ciao Ciao, Verlangen, Zomer, Wilde Zwanen en zoveel meer...) kortom Nederlandstalige muziek voor iedereen.

Dit duo brengt het zuiden tot in uw feestzaal! 

Optredens worden meestal in duo gebracht maar ze nemen ook graag solo nummers voor hun rekening, verschillende formules zijn mogelijk.

Tamara en Tom zijn veelgevraagde gasten op allerhande feestjes, van een leuke seniorennamiddag, privéfeest, tot een bruisend avondfeest,  als er moet worden gefeest zijn ze er graag bij !!